woensdag, februari 04, 2009

Wedstrijd profielmeesterstuk

Tijd om in te schrijven voor de wedstrijd profielmeesterstuk!
Op de meeste scholen zijn de profielwerkstukken klaar of zullen ze binnenkort worden ingeleverd en beoordeeld: tijd om de wedstrijd profielmeesterstuk (nogmaals) onder uw aandacht te brengen.
SLO organiseert deze wedstrijd op 21 april 2009.
Leerlingen uit álle profielen van zowel havo als vwo kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Zij worden uitgedaagd om het profielwerkstuk op te waarderen naar een meesterstuk.

Een profielmeesterstuk is gemaakt in opdracht van een echte opdrachtgever of heeft een directe relatie met een vervolgopleiding. In het profielmeesterstuk tonen leerlingen niet alleen aan inhoudelijk deskundig te zijn, maar ook over de competenties te beschikken die essentieel zijn voor een succesvol vervolg van hun opleiding in het hbo of op de universiteit.

Scholen kunnen leerlingen voor deelname aan de wedstrijd nomineren. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u lezen.
Ook kunnen leerlingen zelf proberen een wildcard voor deelname aan de wedstrijd te bemachtigen.
Hier staat beschreven hoe ze dat kunnen doen.

Met de wedstrijd zijn mooie prijzen te winnen: reischeques van 500, 250 en 100 euro als eerste, tweede en derde prijs.Wilt u als school deelnemen of wilt u leerlingen stimuleren zich voor de wedstrijd op te geven, dan kunt posters en flyers aanvragen bij profielmeesterstuk@slo.nl

Geen opmerkingen: