donderdag, april 07, 2011

dance4life: actie in de les ak

Elke dag raken wereldwijd 7.100 mensen geïnfecteerd met hiv. De helft daarvan is jonger dan 25 jaar.
Ondanks deze schokkende feiten kiest dance4life ervoor jongeren op een positieve manier bij dit wereldwijde probleem te betrekken en zich te richten op de oplossingen. Want een wereld zonder hiv en aids is mogelijk en juist jongeren kunnen daar een concrete bijdrage aan leveren!
Hiv is overal, maar toch wordt juist in arme landen de jonge generatie onevenredig hard getroffen door hiv en aids. dance4life informeert jongeren op een onconventionele manier over de oorzaken hiervan en laat ze ervaren dat ze meer gemeen hebben met hun leeftijdgenoten in andere delen van de wereld dan ze denken. Tegelijkertijd biedt dance4life hen inzicht in de verschillen die er bestaan ten opzichte van hun eigen leven.

Komen ook uw leerlingen in 2011 in actie?
dance4life is inmiddels actief op honderden scholen in 27 landen verspreid over vijf continenten. Leerlingen op uw school kunnen ook deel uit gaan maken van deze wereldwijde movement en op een positieve en interactieve wijze bijdragen aan het terugdringen van het aantal hiv-infecties wereldwijd!

Meer informatie of aanmelden?
Lesmateriaal

Bel of e-mail naar: 020-4205755 of act@dance4life.nl.

Geen opmerkingen: