woensdag, april 22, 2009

Gratis wintoetsen voor docenten Aardrijkskunde

De makers van WinToets, De Rode Planeet in Zuidhorn, zijn gestart met het zelf maken en verzamelen van toetsen voor het vak aardrijkskunde.
Vrijwel elke school voor voortgezet onderwijs heeft een licentie op WinToets, maar het blijft moeilijk gratis wintoetsen te vinden. Ze zijn daarom aan het werk gegaan met het zelf online plaatsen van toetsen. Het volgende staat sinds april 2009 online:

- Voorbeeldexamen VMBO BB, HAVO en VWO 2008. Op aanvraag zetten zij ook andere examens om.
- Verwacht: topografie Nederland, Europa en de wereld.
- Verwacht: kleine voorbeeldtoetsen bij vele tientallen geografische onderwerpen.

Heeft u zelf toetsen? Als u ze naar DRP stuurt, dan worden ze volledig gecheckt en geoptimaliseerd voor WinToets 4.0. Wij doen dat gratis als we deze toetsen daarna ook mogen aanbieden aan uw collega's.

Verdere informatie bij WinToets: www.drp.nl/wintoets/
Bij vragen of verzoeken, e-mail naar info@drp.nl [Allard Bijlsma]

PERSBERICHT:
Gevraagd: docenten aardrijkskunde met een mening over goede WinToetsen

Uitgeverij EPN te Houten is bezig digitale WinToetsen te ontwikkelen bij de methode buiteNLand. EPN is nu op zoek naar docenten aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs met ervaring met WinToets en die beschikbaar zijn voor een telefonisch interview dat maximaal 15 minuten zal duren. Het gesprek zal gaan over welke eisen u stelt aan kwalitatief goede WinToetsen. Het maakt niet uit welke methode u gebruikt. Graag horen we van u wanneer en waar u bereikt kan worden. Dit mag ook in de avonduren.

Uw interesse kunt u doorgeven met vermelding van uw contactgegevens, naam van de instelling waar u werkt en wanneer en waar u het beste telefonisch te bereiken bent.

Fleur van den Berg
ICT uitgever
f.vandenberg@epn.nl
of
Maarten Boddaert
Uitgever aardrijkskunde
m.boddaert@epn.nl

Geen opmerkingen: